Dvorana za vjenčanja Bells

Novoobnovljena klimatizirana sala za vjenčanja Bells može ugostiti do 250 uzvanika u svatovskim svečanostima. Uređenje sale za svečanost možete prepustiti našem iskusnom osoblju koje će u obzir uzeti i Vaše sugestije.

Ugodan ambijent

Jedinstven ugođaj svečanosti postignut je kreativnim dekoracijama stolova i cvjetnih aranžmana koji čine prostor bogatijim i ljepšim. Rasvjeta u sali podešena je tako da doprinosi intimnom ugođaju prostora. Naša će renovirana sala Vašim bračnim trenutcima dati posebno lijep i nezaboravan početak!

Vrhunska usluga

Iskusni kuhari voditi će računa o Vašem jelovniku kaki bi uveličali slavlje, a ljubazno i uhodano osoblje posluživati će Vaše goste i biti će na raspolaganju cijelu noć. Sva jela i plate biti će aranžirana profesionalno i s ukusom, kako bi Vaše slavlje bilo savršeno.

O nama

Dragi gosti,

naše Vam osoblje može pružiti proslavu vjenčanja u novoobnovljenoj sali. Potruditi ćemo se da Vaša svatovska svečanost bude nezaboravna, a Vi zadovoljni našom uslugom. U uslugu ubrajamo organizaciju proslave, uređenje sale uz poštivanje Vaših sugestija i pripremu vrhunske večere. Sala može ugostiti do 250 osoba, a naša je usluga kvalitetna i povoljna.

Cijelu noć Vam na raspolaganju stoji naš iskusni kuharski i konobarski tim koji će ostvariti Vaše gastronomske želje i posluživati Vaše goste. U ponudi imamo bogat svadbeni meni, a sam je objekt opremljen centralnim grijanjem, rashladnim sustavom i parkiralištem.

Uvjereni smo da ćemo uspjeti ispuniti Vaša očekivanja i veselimo se svakoj suradnji!

Galerija

Ponuda za vjenčanja

Osobita nam je čast kako razmišljate upravo nama dati povjerenje za organizaciju Vama tako posebnog i jedinstvenog dana.

Uzimajući u obzir važnost dana koji planirate dopustite nam da Vam pomognemo pri organizaciji kako bi mogli upravo taj dan provesti onako kako dolikuje, stvarajući lijepe uspomene s prijateljima i rodbinom za cijeli život.

Naše osoblje stoji Vam na usluzi sa svojim znanjem, iskustvom i profesionalnošću.

U našoj ponudi izdvojili smo nekoliko osnovnih ponuda. Ukoliko se Vaše želje razlikuju od ponuđenog obratite nam se s potpunim povjerenjem kako bi stvorili Vašu priču koji želite ispričati.

Dvorana Bells nudi Vam slijedeće mogućnosti:

  • Prozračna i elegantna dvorana sa 250 sjedećih mjesta i do 270 osoba (kombinacija ravni i okrugli stolovi)
  • Sala je klimatizirana i ventilirana
  • Vlastiti sustav rasvjete (bojači prostora), disco kugla
  • Parking s prednje i dvorišne strane dvorane
  • Garderoba za Vaše uzvanike
  • Profesionalni stručni tim našeg osoblja
  • Mogućnost videoprojekcije na platnu za trajanja svatova (spotovi mladenaca, slike iz djetinjstva, Vaši prvih susreta i svih ostalih zajedničkih trenutaka)

Obratite nam se s povjerenjem. Uvijek Vam stojimo na raspolaganju.

Naš cilj je vaše konačno zadovoljstvo

Osnovne informacije

Dvorana Bells

Ulica Josipa Jurja Strossmayera 113, 31000, Osijek

031/273-611

091/521-9707

031/271-613

Pošaljite nam poruku

Molimo Vas da upišete ime.

Molimo Vas da upišete e-mail.

Molimo Vas da napišete poruku.

Molimo Vas da popunite sva polja i pristanete na Pravila privatnosti.
Hvala Vam na poruci!
Ispričavamo se, ali došlo je do nekakve pogreške. Molimo Vas da pokušate ponovno.